Hanta-Yo

metaalproducten

Hanta-Yo

Vaart Zuidzijde 114

8426 AK  Appelscha

 

Telefoon: 0516 - 57 74 97

Tuinmeubelen

Sinds 2013 biedt Hanta-Yo onder de naam 'iYOTAKE’ een eigen lijn met industriële kwaliteitsproducten aan zoals tuinbanken en tafels voor binnen en buiten. Deze meubelstukken zijn niet alleen fraai om te zien, maar ook nog eens zeer duurzaam.
De frames van de meubelen zijn gemaakt van verzinkt staal. Aanvullend kan op verzoek een frame na het verzinken professioneel van een coating worden voorzien in nagenoeg iedere gewenste kleur.
De tuinmeubelen van Hanta-Yo worden afgewerkt met o.a. hardhout, douglas, lariks, eik of steigerhout. Uiteraard kunnen wij in overleg ook andere materialen voor de afwerking toepassen.

De ‘iYOTAKE’-lijn bestaat uit enkele basismeubelen. Uw wensen zijn echter altijd bespreekbaar! Doordat wij de meubelen zelf vervaardigen c.q. produceren, kunnen wij door middel van een stukje maatwerk een meubelstuk van uw keus aanpassen op uw specifieke wensen.

De 'iYOTAKE' industriële tuinbanken zijn al verkrijgbaar vanaf € 170,-- inclusief BTW. De verkoop wordt verzorgt door eSTe Multi te Appelscha. Kijk voor meer informatie, prijzen en modellen op de website: Naar de website van eSTe Multi of neem telefonisch contact op,
tel: 06-20008370.

Uiteraard bent u ook van harte welkom op onze locatie aan de Vaart Zuidzijde 114 in Appelscha. Wij hebben een wisselende voorraad met diverse meubelstukken zodat u een nog betere indruk kunt krijgen van de mogelijkheden.
Hieronder een kleine greep uit ons aanbod.